Salamlar. Mən mostbet com saytında bir həftədir oynayıram. Dostum mənə dedi ki, bukmeker yaxşı bonuslar verir. Amma mən heç bir bonus almamışam. Niyə belədir? Bəlkə mən səhv qeydiyyatdan keçmişəm? Pul yatırdım, mərc qoydum, heç nə yoxdur. İndi acıqlıyam. Kimsə izah edə bilər? Əvvəllər başqa saytlarda oynayırdım, orada dərhal bonus verirdilər. Təşəkkürlər.
Mostbet bonusları hardadır
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22026-06-06 20:59:12
Tanış vəziyyətdir, narahat olma. Çoxları sənin kimi düşünür ki, depozit etdikdən dərhal sonra bonus düşəcək. Amma mostbetdə qaydalar bir az fərqlidir. Adətən bonus aktivləşməsi üçün ayrıca promo koddan istifadə etmək lazımdır. Bəzən isə bonusu şəxsi kabinetdə özün aktivləşdirməlisən.
Dostum da eyni şeydən şikayətlənirdi, axşam üzü ona kömək etdim. Sənə tövsiyəm qaydaları oxumaqdır. Amma ən yaxşı yol buradan baxmaqdır: mostbet recenze Bu linkdə hər şey ətraflı yazılıb. Orada bonusların necə alınması, hansı şərtlər olduğu addım-addım göstərilib.
İnan ki, mostbet yaxşı bukmekerdir, sadəcə qaydaları bilmək lazımdır. Sən hələ vaxtında fikirləşdin, mən ilk dəfə iki həftə heç nə başa düşməmişdim.