Helló. Kértem a Vavada kifizetésnél egy nagyobb összeget, de már második napja "függőben" állapotban van. Ez normális? Olvastam, hogy van, akinek egy órán belül kiutalják. Ti mit tesztek azért, hogy gyorsabban menjen a dolog? Be kell állítani valamit a profilban? Vagy csak türelem? Nem szeretném zaklatni a supportot feleslegesen. Kérlek, adjatok tanácsot. Köszönöm.
Vavada kifizetés - van valami trükk a gyorsításhoz?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22026-06-04 12:14:56
Szia. A Vavada kifizetés sebessége több tényezőtől függ. Általában a "függőben" állapot 24-48 óráig tarthat, főleg ha nagyobb összegről van szó, vagy ha péntek este kérted. Amit tehetsz a gyorsításért: előzetesen töltsd fel a személyi igazolványod és egy közüzemi számlát a profilodba, mert ha a rendszer előre látja a dokumentumokat, nem kell külön kérnie. Én is így csinálom, és ilyenkor gyorsabb. A másik: hétköznap délelőtt kérd a kifizetést, mert akkor dolgoznak a pénzügyesek. Ha három nap után sem történik semmi, nyugodtan írj a supportnak, nem fogsz zaklatni. Kriptovalutánál gyorsabb, banki átutalásnál lassabb. Több tippet itt találsz: vavada kifizetés